Voor ontwikkelaars

Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Mooi, dan is deze informatie voor jou bedoeld. Pixel Rocket bestaat namelijk uit een groep ervaren ontwikkelaars die onderling met elkaar samenwerken. Niet door gezamenlijk een bedrijf op te zetten, niet door onderling contracten af te sluiten, niet door elkaar in te huren. Maar gewoon door wekelijks een dag bij elkaar te zitten en gezamenlijk projecten uit te voeren. Waardoor wij van en met elkaar leren. Hoe gaat zoiets nou in zijn werk?

Iedere week zitten we een dag bij elkaar. De andere dagen is iedereen gewoon bezig met zijn eigen projecten en werk. Vaak spreken we af in Rhenen, mooi centraal gelegen en met de beschikking over een goede kantoorruimte met prima voorzieningen en lunch. Iedere deelnemer kan zelf een project aanleveren (voor hemzelf of voor een klant van hem) of meewerken aan een project die door een andere deelnemer is ingebracht in het collectief. De inkomsten van het project worden in onderling overleg en op basis van de inspanning met elkaar gedeeld.

Inmiddels werken er binnen Pixel Rocket 5 ontwikkelaars met elkaar samen. Natuurlijk is het soms lastig om de tijd vrij te maken om bij Pixel Rocket aan te schuiven. Het is dan ook helemaal niet erg om een keer een bijeenkomst te missen. Deze werkwijze blijkt een succes. Deelnemers kunnen niet alleen gebruik maken van de expertise van de andere deelnemers, maar leren ook. En dit leren beperkt zich niet alleen tot het coderen, omdat je samen met elkaar een project van A tot Z uitvoert. Van eerste klantcontact tot oplevering in de Appstore werk je samen. En dat is verdraaid leerzaam.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi! Stuur een mailtje naar marcel@morloff.nl en wij regelen de rest!