Voor klanten

De wereld van de apps ontwikkelt zich razendsnel. Deze wereld is boeiend en biedt veel zakelijke mogelijkheden, maar is voor klanten lastig te overzien. Wat enorm helpt is een partner met verstand van zaken. Een partner die de mogelijkheden van app tot in de kern doorgrondt, maar die ook uw business begrijpt. En dat is nog niet zo eenvoudig, want de wereld van app leveranciers wordt bevolkt door bedrijven en personen die vooral door techniek gedreven zijn.

Pixel Rocket is anders. Pixel Rocket is namelijk een coöperatie van samenwerkende ICT specialisten. Specialisten die allemaal minimaal 10 jaar ervaring in de ICT hebben. Die alle aspecten van automatisering en bedrijfsvoering kennen. Die ervaren en communicatief zijn. Die gewend zijn om projecten samen met klanten uit te voeren. Die niet schrikken van complexiteit. Die met andere woorden u kunnen helpen om een project gezamenlijk in te richten, de mogelijkheden door te spreken, en op basis daarvan een beheersbaar project uitvoeren. Precies wat u nodig hebt.

Pixel Rocket heeft veel ervaring. Door onze brede ervaring op het gebied van app development kan Pixel Rocket als geen ander de vertaalslag maken van uw business naar mobiele techniek. Pixel Rocket is de ideale partner bij het bepalen hoe u zinvol het mobiele kanaal kunt inzetten en kunt laten bijdragen aan het behalen van uw zakelijke doelstellingen. Pixel Rocket kan u daarin begeleiden vanuit concept tot het beschikbaar maken van uw app.

Pixel Rocket realiseert zowel games als business apps. Natuurlijk kunnen wij apps leveren voor alle bekende platforms. Denk daarbij vooral aan iOS en Android, maar ook voor Windows, Nook en Kindle kan Pixel Rocket apps ontwikkelen. Apps worden veelal native ontwikkeld, zodat snelheid en een prettige gebruikerservaring meer gewaarborgd zijn. Indien nodig kunnen wij ook uw HTML5 app ontwikkelen, zodat de app ook binnen een browser kan worden gebruikt.